نکات رایتینگ برای آیلتس
نکات رایتینگ برای آیلتس
آیلتس یکی از معتبر ترین آزمون های زبان انگلیسی است که این آزمون در سرتا سر دنیا برگزار می شود. آیلتس نوعی آزمونی بریتانیایی است که با آزمون تافل در یک رده قرار دارند و هر دوی آنها کاملا معتبر هستند. آزمون آیلتس اعتباری بین المللی دارد، به همین علت افرادی که قصد مهاجرت به کشوری انگلیسی زبان برای تحصیل دارند می توانند این آزمون را بدهند تا دانش زبان انگلیسی آنها سنجیده شود. در آزمون آیلتس چهار مهارت لیسنینگ، رایتینگ، اسپیکینگ و ریدینگ مورد ارزیابی قرار می گیرد. بسیاری از دانشگاه ها در کشورهای کانادا، استرالیا، نیوزلند و … این آزمون را به رسمیت می شناسند و برای آنها اهمیت دارد. حتی برای مهاجرت به این کشورها هم مدرک این آزمون الزامی است. سوالات ۀزمون آیلتس از بسیار ساده تا بسیار پیچیده طبقه بندی شدهاند. هر بخشی از این آزمون دارای نمره صفر تا نه است. نمره کلی این آزمون هم با توجه به معدل گیری نمره چهار بخش امتحان محاسبه می شود. البته باید بدانید که نمره هر بخش هم جداگانه از نمره کلی درج می شود. هر دانشگاه در خارج از کشور حداقل نمره ای را برای این آزمون برای پذیرش متقاضیان قرار داده است. حداقل نمره کلی برای این امتحان 5/6 است و شما در هر بخش باید حداقل نمره 6 را دریافت کنید. تمامی این قواعد به حالت کلی است و هر دانشگاهی شرایط خاص خودش را دارد. در ادامه این مقاله اطلاعات بیشتری در مورد آیلتس به شما خواهیم داد.
آشنایی با نکات رایتینگ برای آیلتس
انواع آزمون آیلتس
امتحان آیلتس در دو نوع جنرال و آکادمیک است. آزمون آکادمیک Academic برای کسانی است که می خواهند در یک دانشگاه انگلیسی زبان ادامه تحصیل دهند. آزمون جنرال General هم برای کسانی است که می خواهند به یک کشور انگلیسی زبان مهاجرت کنند. به طور کلی انتخاب نوع این دو آزمون بستگی به شرایط شما دارد و هنگام ثبت نام در فرم باید نوع آن قید شود. قطعا تفاوت هایی هم بین آزمون آکادمیک و جنرال وجود دارند که در مقاله های بعدی در مورد آنها توضیح خواهیم داد.
نکات رایتینگ برای آزمون آیلتس
در این زمینه شما باید در مورد دو موضوع متنی را بنویسید. زمان این آزمون هم برای writing مشخص شده است. این زمان 60 دقیقه در نظر گرفته شده است. در موضوع اول شما باید یک نامه به یک شخصی بنویسید و در آن نامه مشکلات و یا مسائلی را شرح دهید. حداقل کلمات در این نامه باید 150 کلمه باشند. حال اگر تعداد کلمات نامه شما کمتر از 150 کلمه باشند از نمره شما کسر می شود. به طور کلی زمانبندی هم در آزمون آیلتس بسیار اهمیت دارد و بهتر است حدود 20 دقیقه از زمان خود را برای این بخش از آزمون بگذارید.
موضوع دومی هم وجود دارد که شما باید در مورد نظر موافق و یا حتی مخالف خود در مورد مسئله ای شرح دهید. تعداد کلمات نامه دوم هم باید 250 کلمه باشند و در صورتی که از این تعداد کمتر باشند، از نمره شما کسر می شود. 40 دقیقه از زمان خود را هم به موضوع دوم اختصاص دهید.
توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید شروع به شمردن دقیق تعداد کلمات خود کنید زیرا این کار زمان زیادی از شما می گیرد. بهتر است به صورت حدودی و خطی تعداد کلمات را متوجه شوید. با کمی تمرین در منزل متوجه این موضوع خواهید شد. بهترین کار این است که تعداد کلمات در یک خطوط را بشمارید و آن را در تعداد خطوط ضرب کنید تا حدود تعداد کلی کلمات را بدست آورید.
توجه داشته باشید که در هر نوع نوشته ای اعم از مقالات، نامه ها و گزارشات نیاز به مقدمه است. فقط کافی است که در هر سه نوع مقدمه ای بنویسید. در مقدمه باید در حد چند سطر بنویسید که در این نوشته چه چیزی قرار است گفته شود.
نوشته شما باید صحیح به پایان برسد. همانطور که گفتیم دو نوع موضوع برای رایتینگ وجود دارد. در تسک اول آکادمیک نباید نتیجه گیری داشته باشید. در واقع باید خلاصه نویسی انجام دهید. هم چنین هیچ پاراگراف آخری هم در تسک اول نباید داشته باشیم. در بخش های آخر جمله باید خداحافظی و نام نویسنده نامه نوشته شود.
موضوع بعدی که در رایتینگ آیلتس بسیار اهمیت دارد، املای کلمات است. اگر Spelling کلمات را به اشتباه بنویسید باز هم از نمره شما کسر می شود. اینکه املای شما آمریکایی و یا بریتانیایی باشد هم اهمیتی ندارد و هر دوی آنها درست هستند. اگر می خواهید که املای خوبی داشته باشید باید به طور صحیح Spelling کنید.
کمیت محتوای شما نسبت به کیفیت محتوا خیلی هم اهمیت ندارد. کمیت به همان اندازه ای که گفتیم کافی است، پس کیفیت خیلی بیشتر اهمیت دارد. در واقع نیازی نیست که خیلی زیاد بنویسید و به همان اندازه ای بیان کرده ایم کافی است.
برای هر تکستی یک برگه پشت و رو به شما می دهند تا از آن استفاده کنید. بهتر طوری بنویسید که فضا کم نیاورید اما اگر کم هم آمد مسئله بسیار مهمی نیست و می توانید درخواست برگه کنید.
هنگام نوشتن به حاشیه ها هم توجه داشته باشید. نیازی نیست تا از سر برگه تا انتهای آن یک جمله را ادامه دهید. حواستان به حاشیه برگه ها و حفظ فاصله ها باشد. تمامی این قواعد شاید به ظاهر ساده به نظر بیایند اما همه آنها در نمره کلی شما تاثیرگذار هستند و نکاتی هستند که باید حدالامکان رعایت شوند. در ادامه این مقاله سعی داریم اطلاعات بیشتری در مورد نکات طلایی برای رایتینگ به شما بدهیم تا درصد موفقیت شما در این آزمون بیشتر شود و نمره بالایی بدست آورید.
دقت در نکات رایتینگ فرصتی برای موفقیت در آزمون آیلتس
نکاتی طلایی برای رایتینگ آیلتس
- در درجه اول باید بدانید که اضطراب و استرس هر دو مقوله ای هستند که باعث افت و کاهش انرژی شما در زمان امتحان می شوند. تمام مسائلی که قبلا در مورد انها کار کردهاید، می توانند به واسطه استرس از ذهن شما پاک شوند. به همین علت توصیه می شود که تا جایی که امکان دارد، استرس را از خود دور نگه دارید و بر تواناییهای خود ایمان داشته باشید. قطعا در این جالت بهترین تاثیر را خواهید دید.
- در رایتینگ های خود سعی کنید تنها در مورد موضوعاتی صحبت کنید که کاملا به موضوع مرتبط است و از بحث اصلی موضوع دور نشوید. اگر تمرکز کافی نداشته باشید، ممکن است موضوع اصلی را کنار بگذارید و وارد حاشیه شوید. این موضوعات تاثیر منفی در نمره شما خواهد گذاشت. سعی کنید از مثالهایی در این بین استفاده کنید. مثال ها هم باید کاملا مرتبط با بحث اصلی باشند.
- از تکرا کردن کلمات و توضیح اضافه که در پاراگراف های قبلی در مورد آنها توضیح داده اید، پرهیز کنید. حدالامکان موارد جدیدتری را در توضیحات خود ارائه دهید.
- سعی کنید از نظرات شخصی خود در رایتینگ استفاده نکیند. البته در مواردی که از شما خواسته شود نظر شخصی خود را بگویید این کار مجاز است.
- در قسمت بدنه مقاله خود باید صحبتی که در مقدمه بین کرده اید را پشتیبانی کنید. در جمله اول بدنه مقاله خود Topic Sentence را فراموش نکنید. در واقع ایده اصلی هر پاراگراف باید در ابتدای آن بیان شود.
مهارت نوشتن رایتینگ
به طور کلی باید بدانید که هر قسمتی از زبان انگلیسی نیازمند مهارت خاصی است. رایتینگ هم از این مقوله مستثنی نیست. اگر شما هم می خواهید در بخش رایتینگ مانند حرفه ای ها عمل کنید، باید مهارت آن را یاد بگیرید. کسب مهارت خود موضوعی است که در این بین اهمیت زیادی دارد. توجه داشته باشید که تنها دقت به کلمات و قواعد در رایتینگ اهمیت ندارد بلکه برنامه ریزی در نوشتن و پاسخگویی مناسب هم اهمیت دارد. بلافاصله شروع به نوشتن نکنید. سعی کنید برای محتوایی که می خواهید ارائه دهید برنامه ریزی داشته باشید و کاملا اصولی و فکر کرده پیش بروید تا متن شما ساختار مناسبی پیدا کند. از واژگانی استفاده کنید که خیلی کمتر رایج هستند. این واژگان را به درستی و با املای صحیح به کار ببرید.
فراموش نکنید آیلتس یک امتحان مهم است
توجه داشته باشید که آیلتس آزمونی است که تمامی مهارت ها و دانش شما را در رابطه با زبان انگلیسی مورد بررسی قرار می دهد. زبان انگلیسی هم زبانی است که کاملا فرار است و نیاز به تمرین و تکرار زیادی دارد. قطعا با تمرین های پیاپی می توانید در این آزمون نمره بسیار خوبی دریافت کنید و برای مهاجرت خود اقدام کنید.
سخن پایانی
اگر شما هم قصد امتحان آیلتس دارید، بهتر است تمامی نکات را در مورد هر چهار موضوع رایتینگ، ریدینگ، اسپیکینگ و لیسنینگ رعایت کنید تا بیشترین نمره را در هر بخش کسب کنید. در آخر هم شما باید حداقل نمره 6/5 را کسب کنید تا بتوانید برای مهاجرت و تحصیل و … اقدام کنید. آمادگی کافی برای شرکت در این آزمون بسیار اهمیت دارد. توجه داشته باشید که تمرین و تکرار در یادگیری زبان انگلیسی بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد.
امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعات خوب و مفیدی در مورد نکات رایتینگ در آزمون آیلتس بدست آورده باشید.
- لینک دانلود به صورت پارت های 1 گیگابایتی در فایل های ZIP ارائه شده است.
- در صورتی که به هر دلیل موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید به ما اطلاع دهید.
پسورد فایل : پسورد ندارد گزارش خرابی لینک
دیدگاهتان را بنویسید